Видео: Механичари проверуваат расипан џип, арно ама едниот колега чука со клучот како расипан мотор

954

Интересно, дејството се случува во авто-механичарска работилница во САД, каде видеото стана популарно ширум светот поради нивната духовитос. Имено, еден негов колега го донел својот стар Форд на поправка, а мајсторот одлучил со него да се пошегува. Кога неговиот колега го вклучил моторот, мајсторот попнал да удира со чеканот, така што ќе звучи како моторот да има дефект. Погледнете го видео записот во продолжение и не бидете наивни кога правите сервис:

Loading...