Видео: Цело студио без зборови откако млад кинез запеа српски

1138

Целото студио остана без зборови откако млад Кинез, облечен во традиционална облекаво српска емисија „Жикина шареница“ запеа песна на српски. Уште поголем шок следело дека песната „Пукни зоро“ ја пее некој кој што многу потсетува на Јужнокорејскиот лидер КимЏонг Ун. Погледнете како звучи тоа видео:

Loading...