Видео: Џамбазов со одење ја изрецитира македонската химна и ја објави на Инстаграм

615

Игор Џамбазов преку Инстаграм ја изрецитира македонската химна, успешно „Денес над Македонија се раѓа“ се слушаше по патот каде одеше Џамбазов. Погледнете како изгледаше тоа во продолжение, Химната:

Loading...