Дино Мерлин и ја посветил оваа песна на неговата голема љубов која го оставила за богат маж

750

Познатиот музичар Дино Мерлин денес е среќно се оженет, но како млад човек се соочил со голема тага кога неговата девојка со која бил заедно долги години го оставила за богат маж.

Таа одлучила да го напушти и да отиде со богато момче во Швајцарија, додека Дино останал сам и тажен, пишува Пинк.рс.

Кога се прославил неколку години подоцна, истата девојка се враќа во Сараево за него, а тогаш тој и ги пееше своите стихови кои со години ги пее целиот регион: “Имам сè што сакам, само едно не, барем за момент да ме сака поради мене! “.

Како што веќе знаете, станува збор за песната “Мојот живот е Швајцарија”.

Loading...