Има секакви, се обиде да разбесни алигатор, а по неколку секунди си го доби заслуженото

611

Снимка покажува дека има луѓе кои и не се запознаени какви се алигаторите. На снимката се гледа човек кој виси на ограда од мост а одоздола плива голем алигатор. Тој со својата нога го предизвикува алигаторот, а во моментот кога се одлучува на скок,паѓа на грбот на животното. Е тогаш почнува да го фаќа паника и се обидува да побегне од животното. Видеото е поставено на Твитер и за само еден ден веќе има над 2,5 милиони прегледи.

Loading...