Фото: Дали вака се вози во автобус? Сите патници гледаа во овие жени кои уживаат во возењето

909

На Инстаграм овие денови луѓето од градскиот превоз во Белград не престануваат да споделуваат фотографии од разни личности, кои се возат во автобусите. Фотографии има и смешни и романтични но има и некој не секојдневни, еве некои од нив:

Loading...