Фото: Елена Велевска во ново руво со високи штикли

2116

Македонската фолкерка Елена Велевска е доста активна на социјалните мрежи. Таа најчесто го користи својот Инстаграм профил, но знае и некоја нова фотографија да сподели и на фејсбук заедно со најавата за нејзиниот настап. Погледнете:

Loading...