Фото: Моментот кога Заев го извади телефонот и направи неколку селфи фотки со Ципрас

525

Запамтен како моментот кога Заев го извади мобилниот телефон и од неколку агли направи неколку селфи фотографии со Ципрас. Погледнете го делот каде грчкиот премиер Алексис Ципрас пристигна пред Владата каде беше пречекан со државни и воени почести од страна на премиерот Зоран Заев и владините министри, каде и пред нив но и пред новинарите Заев го извади телефонот и започна да фотографира, еве го тој момент:

Loading...