Фото: Некогаш била русокоса, вака некогаш изгледала Александра Пријовиќ

541

Александра Пријовиќ е позната српска пејачка по својата црна коса, а еве како изгледала кога била многу мала. За оваа пејачка многу се зборува, поради тоа што е во брак со Филип Живојиновиќ. Пејачката некогаш била русокоса, а фотографијата од детството со својот татко ја споделила на Инстаграм за неговиот роденден.

Loading...