ФОТО: Регионот го зафати невреме, улиците побелени од град кој паѓал 15 минути без прекин

1038

Најавената промена во времето пристигна на Балканот, температурите нагло опаднаа а во поединечни градови побелеа од град.

Во Хрватска паѓало град со големина на лежник, а паѓал околу 15 минути.

Според метеоролозите нестабилно ќе биде во текот на целиот ден.

Loading...