Wednesday, April 26, 2017
дома Контакт

Контакт

ИНФО

  • Телефон: +389 78 597 584
  • Е-пошта: [email protected]
  • МАРКЕТИНГ ПОНУДА – РЕКЛАМИРАЈ СЕ

Контакт

ПЕЛАГОНИЈА
Телефон: 078 597 584

Email: [email protected]

За Нас

Пелагонија најголемата котлина во Македонија

Send us a message!

ПОСЛЕДНИ ПОСТОВИ

Шефот ја повика на сериозен разговор вработената која 5 години работела...

Добриот менаџер треба да знае дека сечие трпение има граници и да препознае кога на некој вработен работата му дошла преку глава. https://youtu.be/LbpQTgXi4Ig
- Advertisement -