(ГАЛЕРИЈА) Македонка има повеќе “пазачи” на Инстаграм од целата естрада заедно

0
13717

 

Најпопуларната Македонка на Инстаграм, Кристина Кочова, има дури 75.000 следбеници. Оваа бројка е поголема од вкупниот број на обожавателите на нашата естрада, заедно.

Одговорот на прашањето “Зошто?” дајте го самите!

Коментари

Loading...
Loading...
Loading...
АКЦИЈА

НЕМА КОМЕНТАРИ