Македонец со руско срце, на -20 степени се санкаше на снегот (ВИДЕО)

0
1607

Погледнете го македонецот со руско срце кој што на -20 степени скоро гол се санкаше на ридот! Видео!

Коментари

Loading...
Loading...
Loading...
АКЦИЈА

НЕМА КОМЕНТАРИ