Претседателот Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија

0
1193
????????????????????????????????????

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија на г. Никола Груевски, претседател на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ.

Коментари

Loading...
Loading...
Loading...
АКЦИЈА

НЕМА КОМЕНТАРИ