Секоја чест, вработените во ПСШ Беласица самоицијативно ги чистат улиците заедно со локалното население

0
3788

Жителите на Вељуса и Добрејци, по иницијатива на ПСШ „Беласица“ решија работите да ги земат во свои раце.

Самоиницијативно започнаа со акција за помош околу расчитување на снегот и мразот во населените места Вељуса и Добрејци. Жителите на овие населени места беа воодушевени од иницијативата и ја прифатија, при што и самите се вклучија во акцијата.
Во текот на утрешниот ден, акцијата ќе продолжи во Добрејци.

Коментари

Loading...
Loading...
Loading...
АКЦИЈА

НЕМА КОМЕНТАРИ