Укината забраната за камиони на Плетвар и Ѓавато, нова забрана на патот Маврово – Дебар

0
2160

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила  на на планиските превои Плетвар и Ѓавато, информира ЈП Македонијапат.

Коментари

Loading...
Loading...
Loading...
АКЦИЈА

НЕМА КОМЕНТАРИ