Утрово на излезот од Скопје за влакно избегнат инцидент-Како не треба да се вози на замрзнат автопат

  5157
  Loading...

  Снимкава е направена утрово на излезот од Скопје. Невнимателноста на овој возач можело да предизвика многу посериозни последици.

  Еве како не треба да се вози во вакви услови за сообраќај.

  Loading...
  Loading...
  loading...