Видео кое го обиколи цел Свет: 10 диви свињи со неверојатна брзина го препливуваат Црното Море

0
3917

Бугарски рибар снимил неверојатно видео. Додека ловел во водите на Црното Море забележал 10 диви свињи кои со неверојатна брзина препливувале преку морето.

Десетминутното видео е навистина фасцинантно и е вистинска несекојдневна појава.

Погледнете:

Коментари

Loading...
Loading...
Loading...
АКЦИЈА

НЕМА КОМЕНТАРИ