Каде се може да патувате без виза? Проверете со еден клик ТУКА

339

 

Новата интернет страница ви нуди информации за патување насекаде ширум светот. Прилагоден согласно вашата националност и вашиот пасош ќе ви покаже каде може да патување, студирате, работите или пак живеете и кавка виза ви е потребна.
Овој сајт навистина ќе ви олесни ако планирате да патување бидејќи покрај одговорите во врска со патните исправи, таму може да пресметате и колку ќе ви бидат трошоците врз основа на тоа колку планирате да останете во неа.
Во моментов, сајтот VISADB нуди само податоци за патувања и стартапи, но опцијата за студирање, работење и живеење се очекува да пристигне наскоро.
Извор: srekja.mk