Categories

Производи по категорија

активни компоненти Страница 1 - Pelagonija.mk

100PCS MB6S СОП
Ново
100PCS MB6S СОП
Залиха
DEN 75.84

Отпорник Комплет Избрани За Полнење0603 Отпорник0805 Отпорник1206 Отпорник1 / 4 W ОтпорникRM065 ПроменливаRM063 Пр

10 компјутери/многу DS18B20 ДА-92
Ново
10 компјутери/многу DS18B20 ДА-92
Залиха
DEN 264.00

Отпорник Комплет Избрани За Полнење0603 Отпорник0805 Отпорник1206 Отпорник1 / 4 W ОтпорникRM065 ПроменливаRM063 Пр

5 компјутери/многу DS18B20 ДА-92
Ново
5 компјутери/многу DS18B20 ДА-92
Залиха
DEN 158.40

Отпорник Комплет Избрани За Полнење0603 Отпорник0805 Отпорник1206 Отпорник1 / 4 W ОтпорникRM065 ПроменливаRM063 Пр

10pieces/многу H5N2901FN H5N2901 ДА-220F нови
Ново
10pieces/многу H5N2901FN H5N2901 ДА-220F нови
Залиха
DEN 325.44

Ние ќе ја испрати на парцела од Кина Пост Воздух Mail или Хонгконг Пост Воздух Mail, повеќето counry ќе пристигн

20Pcs STM32F103C8T6 STM32F103C8 нови
Ново
20Pcs STM32F103C8T6 STM32F103C8 нови
Залиха
DEN 1247.52

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена 2 Сите цен

20Pcs ATMEGA8A-АУ ATMEGA8A QFP32 нови
Ново
20Pcs ATMEGA8A-АУ ATMEGA8A QFP32 нови
Залиха
DEN 657.00 691.20

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена 2 Сите цен

20Pcs WM8805GEDS WM8805 SSOP28 нови
Ново
20Pcs WM8805GEDS WM8805 SSOP28 нови
Залиха
DEN 1364.00 1436.16

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена...

20Pcs MAX3232EUE MAX3232 TSSOP-16 нови
Ново
20Pcs MAX3232EUE MAX3232 TSSOP-16 нови
Залиха
DEN 486.00 511.68

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена...

20Pcs STM8S207C6T6 STM8S207 ST QFP48 -MCU нови
Ново
20Pcs STM8S207C6T6 STM8S207 ST QFP48 -MCU нови
Залиха
DEN 1077.12

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена 2 Сите цен

20Pcs PIC16F1829-I/ПА PIC16F1829 нови
Ново
20Pcs PIC16F1829-I/ПА PIC16F1829 нови
Залиха
DEN 1057.00 1113.12

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена 2 Сите цен

20Pcs DS2431 DS2431P DS2431P+ нови
Ново
20Pcs DS2431 DS2431P DS2431P+ нови
Залиха
DEN 435.00 457.92

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена...

20Pcs STM32F102C8T6 STM32F102C8 QFP48 нови
Ново
20Pcs STM32F102C8T6 STM32F102C8 QFP48 нови
Залиха
DEN 1346.40

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена 2 Сите цен

20Pcs CH451L CH451 DIP24 нови
Ново
20Pcs CH451L CH451 DIP24 нови
Залиха
DEN 1364.00 1436.16

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена 2 Сите цен

20Pcs STM8L152C6T6 STM8L152 STM8L152C6 нови
Ново
20Pcs STM8L152C6T6 STM8L152 STM8L152C6 нови
Залиха
DEN 951.36

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена...

20Pcs DRV8834PWPR DRV8834 TSSOP24 IC нови
Ново
20Pcs DRV8834PWPR DRV8834 TSSOP24 IC нови
Залиха
DEN 1330.00 1400.16

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена...

20Pcs GD32F103RET6 STM32F103RET6 нови
Ново
20Pcs GD32F103RET6 STM32F103RET6 нови
Залиха
DEN 1980.96

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена 2...

20Pcs HY27UF082G2B-TPCB HY27UF082G2B TSOP48 нови
Ново
20Pcs HY27UF082G2B-TPCB HY27UF082G2B TSOP48 нови
Залиха
DEN 1791.00 1884.96

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена...

20Pcs TLP281-4 TLP281-4GB SOP16 нови
Ново
20Pcs TLP281-4 TLP281-4GB SOP16 нови
Залиха
DEN 426.00 448.80

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена 2 Сите цен

20Pcs LB1836M LB1836 СОП-14 нови
Ново
20Pcs LB1836M LB1836 СОП-14 нови
Залиха
DEN 426.00 448.80

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена...

20Pcs PL2303HXD PL-2303HXD PL2303 PL-2303HX нови
Ново
20Pcs PL2303HXD PL-2303HXD PL2303 PL-2303HX нови
Залиха
DEN 1037.00 1091.52

1 Ние не секој трговија со искреност Сите производи ги нудиме се со висок квалитет и ниска цена...