Добри вести за битолчани: Салата „Младост“ добива нов изглед (ФОТОГАЛЕРИЈА)

    1601

    По стадионот под „Тумбе кафе“, започна и реконструкцијата на салата „Младост“, која ќе добие сосема нов изглед. Од „корен“ ќе бидат променети трибините и паркетот, а ќе биде решен и најголемиот проблем во оваа сала – греењето.

    Погледнете ја целосната галерија на Спортмедиа