(ФОТО) Задник за медал: Раскошот на Емилија Розман во костим за капење го сопира здивот!

482

Атрактивната манекенка Емилија Розман летово ги полнеше батериите на турските плажи каде го покажа својот раскош во костим за капење.

Розман е една од нашите македонски убавици која е послободна во разголувањето, а досега многупати имавме можност да ја видиме во провокативни фотосесии на кои плени со своето ултра згодно тело и убавина.

Но, секое нејзино следно издание е нов празник за очи, особено за посилниот пол…

Еве и зошто: