Фотографија која ги збуни сите: Дали девојката навистина држи дрво во раката?

453

Млад пар, поставил фотографија од својот одмор на социјалните мрежи, но набргу се појавила на страницата „The Archbishop of Banterbury“.

Фотографијата е лајкувана десетици илјади пати, а споделена над 7.000 пати, причината е единствена.

Гледам во ова веќе некое време и не можам да сфатам што тоа носи во рака, освен дрвото – еден е од коментарите.