(ГАЛЕРИЈА) Македонка има повеќе “пазачи” на Инстаграм од целата естрада заедно

43211

Најпопуларната Македонка на Инстаграм, Кристина Кочова, има дури 75.000 следбеници. Оваа бројка е поголема од вкупниот број на обожавателите на нашата естрада, заедно. Одговорот на прашањето “Зошто?” дајте го самите!

Одлично

црно бела