Исчезна девојка: Излегла и не се вратила, мобилниот недостапен

383

Во текот на вчерашниот ден девојче од Струга било пријавено за исчезнато. Во 13 часот и 45 минути во полициска станица се јавил 49-годишниот Н.В. од Струга пријавил дека неговата ќерка, 19-одишната О.В. на 15. месецов излега од домот и до денот на пријавување не се вратила, а мобилниот телефон и бил исклучен.