Испрскајте ја куќата со оваа мешавина – нема да видите комарец или мува

10607

Летото нам сите добро ни е познато по тоа што комарците, мувите и сите инсекти се чести гости во нашите домови, но за да се отстраните од овие несакани инсекти постои еден домашен трик, а тој воопшто не е штетен за децата и животните.

Се што треба да направите е да измешате пола чашка шампон, пола чашка маслиново масло и пола чашка оцет.

Овие состојки откако ќе ги измешате во шише со распрскувач веднаш ќе има ефект, пробајте.