Ја оставил својата 5-годишна ќеркичка со 14 кучиња – кога се вратил не можел да верува што гледа

20504

Преубава глетка. Зелена трева во Норвешка, шума во позадина и една голема група. Девојче опкружено со 16 кучиња, големи, но и мали германски овчари.

Таткото почнал да ја снима глетката. По некое време изгледало неверојатно. Малотот девојче „полудело“ од среќа и радост. Си играло, а тие ја следеле нејзината енергија.

Погледнете: