ЛАДЕН СТАРТ: Како палат автомобилите на -40С?

    6772

    Денес ќе гледаме одлична видео компилација на неколку снимки каде јасно се гледа и прикажува стартување на мотори од различни автомобили во сурови зимски услови – на температури помеѓу -30 и -40 степени Целзиусови.

    Mercedes, Audi, Toyota, Lada i Hyundai ги играат главните улоги, а на крајот од видео прилогот можеме да видиме како тоа го прават и тешкашите: