Континуирано Мастило Снабдување Систем За EPSON R2000 Фото R2000 CISS ЗНД Празни
Ново

Континуирано Мастило Снабдување Систем За EPSON R2000 Фото R2000 CISS ЗНД Празни

DEN 2244.00
DEN 2639.52

Залиха

Нашите Повратни информации Политика : На редовна основа, ние одиме преку нашата повратни информации датотека и да ги достават повратна информација за сите оние кои имаат поднесено повратни информации за нас. Во спротивно, тоа ќе биде refilling processis комплицирано. Само двете од нив се исти како опис, а потоа Континуирано Мастило Систем може да работи правилно. ве молиме да се разбере.
Континуирано Мастило Систем (ЦИС) За Инкџет Печатари
Име на производ CISS ЗНД Континуирано мастило систем ЗА Перо Фото R2000 Со Автоматско Ресетирање Чип
Неограничен број на континуирана чипови со долго време тестирање и работи за стабилна, како што е дизајниран од страна на оригиналниот чипови. Ако имате било какви прашања, ве молиме испратете порака до нас пред ставање вашата понуда.
Пред да користите нашата чип,Ако вашиот печатач е нова(никогаш не се отвори или да се користат),тоа треба да се иницијализира печатач со вашите оригинални мастило касети.
Ние продаваме сите сериозни За CANON ЗА HP ЗА Брат ЗА EPSON Печати ја Главата, Можеби ќе треба друг модел печати ја главата, ве Молиме да Пристапите на следниот линк Модел Компатибилен Услов За Canon Печати ја Главата QY6-0034 Реновирана/Ново За Canon Печати ја Главата QY6-0035 Реновирана/Ново За Canon Печати ја Главата QY6-0037 Реновирана/Нова
За Canon Печати ја Главата QY6-0038
Обновена/Ново За Canon Печати ја Главата QY6-0039 Реновирана/Ново За Canon Печати ја Главата QY6-0040 Реновирана/Ново За Canon Печати ја Главата QY6-0041 Реновирана/Нова
За Canon Печати ја Главата QY6-0042 Реновирана/Нова
За Canon Печати ја Главата QY6-0043 Реновирана/Нова
За Canon Печати ја Главата QY6-0044 Реновирана/Нова
За Canon Печати ја Главата QY6-0045 Реновирана/Нова
За Canon Печати ја Главата QY6-0046 Реновирана/Нова
За Canon Печати ја Главата QY6-0047 ЗА Реновирана
За Canon Печати ја Главата QY6-0049 Реновирана/Нова
За Canon Печати ја Главата QY6-0050 Реновирана
За Canon Печати ја Главата QY6-0052 Реновирана
За Canon Печати ја Главата QY6-0053 Реновирана
За Canon Печати ја Главата QY6-0054 Реновирана/Нова
За Canon Печати ја Главата QY6-0055 Реновирана
За Canon Печати ја Главата QY6-0056 DS700,DS810 Реновирана
За Canon Печати ја Главата QY6-0057 Реновирана
За Canon Печати ја Главата QY6-0058 Реновирана
За Canon Печати ја Главата QY6-0059 Реновирана/Нова
За Canon Печатење.

Декларираните карактеристики

Бренд Име:
CaoDuRen
Тип:
Други

Поврзани производи