МАГИЈА ВО ШТИП: Се отвори најдобриот кафе-бар во Македонија (ФОТО)

9300

Кафе Бар “Illusion” веќе трета недела работи со полна пареа. Гости од целата република, артисти од земјата и странство, забава секој петок и секоја сабота таква каква што му недостигаше на Штип од многу одамна

Се отвори на први овој месец, беше спектакуларно, се најави како одличен локал, се понуди добра програма, се претвори во врвна забава . Кафе Бар “Illusion” веќе трета недела работи со полна пареа. Гости од целата република, артисти од земјата и странство, забава секој петок и секоја сабота таква каква што му недостигаше на Штип од многу одамнa.

Од менаџментот најавубаат работно лето со една и единствена цел – да ги донесат најдобрите артисти од земјава , да го вратат стариот сјај на градот и да се изградат како бренд кој ќе биде препознатлив во целата република, а кој ќе биде синоним за забава, уживање и урбано живеење.

Од септември се најавува и поинаков концепт на работа, со тематски забави, латино вечери, афтер-ворк забави, коктел-забави и уште многу други. Погледнете како беше на отварањето: