Марко Чаласан ги живее најтешките денови: Се огласи на Фејсбук

    2715

    Мајката на Марко Чаласан, чудото од дете со кое Македонија се гордее, почина по долгата битка со ракот, а сега Марко ги живее најтешките моменти од животот. Македонија се крена да му помогне на генијалецот, а тој по тој повод се огласи на социјалната мрежа Фејсбук.

    -Најпрвин сакам да ви се заблагодарам на сите за поддршката во ова тешко време, но што се однесува за финансиска помош во моментов сите потреби ми се покриени. Повторно ви благодарам за понудената помош, но моментално се е покриено, пишува Чаласан за Фејсбук.

    16-годишното чудо од дете до сега ја направи Македонија горда многупати.