Мотоцикл Нови Ниска Backrest Плачко Бар Одговара За Харли Софтејл FLST FLSTSC Обичај 1984-2017 Масти Момче FLSTF EFI FLSTFI
Ново

Мотоцикл Нови Ниска Backrest Плачко Бар Одговара За Харли Софтејл FLST FLSTSC Обичај 1984-2017 Масти Момче

DEN 6744.00
DEN 8224.32

Залиха


Мотоцикл Нови Ниска Backrest Плачко Бар Одговара За Харли Софтејл FLST FLSTSC Обичај 1984-2017 Масти Момче FLSTF EFI FLSTFI
Ве молиме Осигурајте се дека Вашиот Мотор е во нашите компатибилност. Сите модели бара посебна купување на Докинг Хардвер за Полнење(не се вклучени).
2017
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
2016 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
До 2015
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
CVO Софтејл Делукс FLSTNSE
2014
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
CVO Софтејл Делукс FLSTNSE
2013
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
2012
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
2011
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
2010
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
2009 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
2008 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
2007 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Софтејл Спрингер Класичен FLSTSC
2006 година
Наследство Софтејл FLST
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Наследство Софтејл Класичен EFI FLSTCI
Масти Момче FLSTF
Масти Момче EFI FLSTFI
Обичај Возило Операции Масти Момче FLSTFSE2
Наследство Софтејл EFI FLSTI
Софтејл Спрингер Класичен FLSTSC
Софтејл Спрингер Класичен EFI FLSTSCI
2005 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Наследство Софтејл Класичен EFI FLSTCI
Масти Момче FLSTF
Масти Момче EFI FLSTFI
Обичај Возило Операции Масти Момче FLSTFSE
Софтејл Спрингер Класичен FLSTSC
Софтејл Спрингер Класичен EFI FLSTSCI
Софтејл Стандард FXST
Ноќниот Воз FXSTB
Ноќниот Воз EFI FXSTBI
Софтејл Стандард EFI FXSTI
Спрингер Софтејл FXSTS
Спрингер Софтејл EFI FXSTSI
2004 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Наследство Софтејл Класичен EFI FLSTCI
Масти Момче FLSTF
Масти Момче EFI FLSTFI
Софтејл Стандард FXST
Ноќниот Воз FXSTB
Ноќниот Воз EFI FXSTBI
Софтејл Стандард EFI FXSTI
Спрингер Софтејл FXSTS
Спрингер Софтејл EFI FXSTSI
2003 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Наследство Софтејл Класичен EFI FLSTCI
Масти Момче FLSTF
Масти Момче EFI FLSTFI
Наследство Спрингер FLSTS
Наследство Спрингер EFI FLSTSI
Софтејл Стандард FXST
Ноќниот Воз FXSTB
Ноќниот Воз EFI FXSTBI
Софтејл Стандард EFI FXSTI
Спрингер Софтејл FXSTS
Спрингер Софтејл EFI FXSTSI
2002 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Наследство Софтејл Класичен EFI FLSTCI
Масти Момче FLSTF
Масти Момче EFI FLSTFI
Наследство Спрингер FLSTS
Наследство Спрингер EFI FLSTSI
Софтејл Стандард FXST
Ноќниот Воз FXSTB
Ноќниот Воз EFI FXSTBI
Софтејл Стандард EFI FXSTI
Спрингер Софтејл FXSTS
Спрингер Софтејл EFI FXSTSI
2001 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Наследство Софтејл Класичен EFI FLSTCI
Масти Момче FLSTF
Масти Момче EFI FLSTFI
Наследство Спрингер FLSTS
Наследство Спрингер EFI FLSTSI
Софтејл Стандард FXST
Ноќниот Воз FXSTB
Ноќниот Воз EFI FXSTBI
Софтејл Стандард EFI FXSTI
Спрингер Софтејл FXSTS
Спрингер Софтејл EFI FXSTSI
2000 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Масти Момче FLSTF
Наследство Спрингер FLSTS
Софтејл Стандард FXST
Ноќниот Воз FXSTB
Спрингер Софтејл FXSTS
1999 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Масти Момче FLSTF
Наследство Спрингер FLSTS
Софтејл Стандард FXST
Ноќниот Воз FXSTB
Софтејл Обичај FXSTC
Спрингер Софтејл FXSTS
1998 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Масти Момче FLSTF
Наследство Спрингер FLSTS
Софтејл Обичај FXSTC
Спрингер Софтејл FXSTS
1997 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Масти Момче FLSTF
Наследство Спрингер FLSTS
Софтејл Обичај FXSTC
Спрингер Софтејл FXSTS
Лошо Момче FXSTSB
1996 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Масти Момче FLSTF
Софтејл Обичај FXSTC
Спрингер Софтејл FXSTS
Лошо Момче FXSTSB
1995
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Масти Момче FLSTF
Софтејл Обичај FXSTC
Спрингер Софтејл FXSTS
Лошо Момче FXSTSB
1994 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Масти Момче FLSTF
Софтејл Обичај FXSTC
Спрингер Софтејл FXSTS
1993 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Масти Момче FLSTF
Софтејл Обичај FXSTC
Спрингер Софтејл FXSTS
1992 година
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Масти Момче FLSTF
Софтејл Обичај FXSTC
Спрингер Софтејл FXSTS
1991
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Масти Момче FLSTF
Софтејл Обичај FXSTC
Спрингер Софтејл FXSTS
1990 година
Наследство Софтејл FLST
Наследство Софтејл Класичен FLSTC
Масти Момче.

Декларираните карактеристики

Специјални Функции:
Возачот Rider Backrest
Материјал Тип:
Синтетички кожа + Вграден сунѓерот + Железо
Име На Модел:
XF2906A13-E-ниска XF2906A13-Б-низок
Објектот Висина:
0inch
Бренд Име:
TCMT
Објектот Тежина:
0kg
Објектот Дијаметар:
0inch
Објектот Ширина:
0inch
Објектот Должина:
0inch

Поврзани производи