Нови 4*6mm Кислород Пумпа за Воздух Црево за Воздух, цевка за Аквариум Риба Резервоарот Езерцето Пумпа 10M Кислород цевка цевка Аквариум додаток на продажба
Ново

Нови 4*6mm Кислород Пумпа за Воздух Црево за Воздух, цевка за Аквариум Риба Резервоарот Езерцето Пумпа 10M

DEN 95.52

Залиха


Декларираните карактеристики

Големина:
10M

Поврзани производи