Ослабел 200 килограми со музиката на Тејлор Свифт, откако докторите му рекле дека ќе живее само уште 10 години

    9788

    Така дечкото ги ставил слушалките, рокнал Тејлор Свифт до даска и се фатил за работа. Сега на ред е отстранувањето на вишокот кожа.