Отпечаток Пристап Контролер За AutoDoor,За Статистика На Посетеност Систем За Управување Со
Ново

Отпечаток Пристап Контролер За AutoDoor,За Статистика На Посетеност Систем За Управување Со

DEN 6480.00

Залиха

Отпечаток Пристап Контролер
Производ апликација
Отпечаток пристап контролори усвојување на контрола на пристап и присуство систем за управување со дизајниран според потребата на домашните претпријатија, установи, канцеларии, фабрики, хотели, синџири и продавници. Општи карактеристики
►Отпечаток од прст контрола на пристап систем користи SQLSERVER база на податоци, обезбедување на систем е безбеден, стабилен и сигурен под премисата на состанокот на различни присуство на побарувачката на претпријатијата.
►Користењето на RS485, TCP/IP може да се реализира во функција на повеќе отпечаток пристап контролори се поврзувате со компјутер во исто време.
►Тоа е предвидено со функцијата на користење на У диск за да испратите и преземање на запис на податоци, управување со податоци, отпечатоци на податоци; кориснички отпечатоци податоци може да се запише во еден пристап контролер и дели преку мрежата /У диск.
►Тоа е предвидено со вграден ID уреди со покажувач на читач на картички, отпечатоци комбинација, лозинка и други функции за да се постигне флексибилни комбинација метод на "карта+шифра", "карта+отпечаток" и "отпечаток+лозинка". Технички параметри
Работен напон :
DC12 V
Отпечаток капацитет на складирање :
3000 компјутери
Верификација метод :
отпечаток, уреди со покажувач на картичката, лозинка, карта +лозинка, карта+отпечаток, отпечатоци+ лозинка
Капацитет за снимање :
130000 евиденција
Работен режим :
offline, онлајн
Преглед на големината :
190(L) X80(W)33(H)mm

Декларираните карактеристики

Бренд Име:
olide
Работа:
DC12V
Отпечаток капацитет за складирање:
3000 компјутери
Капацитет за снимање:
130000 евиденција
Работен режим :
offline, онлајн
Преглед големина:
190(L)X80(W)X33(H)mm

Поврзани производи