Претседателот Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија

    1356
    ????????????????????????????????????

    Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија на г. Никола Груевски, претседател на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ.