S32 ЗА ПЕЈАЧ ИНДУСТРИСКИ ОДЕЊЕ ПЕШ ЕДЕН ЦЕВКИ WELTING НОЗЕ (5/8,5/16, 3/4, 3/8, 1/2, 1/8, 5/32, 3/16, 1/4)
Ново

S32 ЗА ПЕЈАЧ ИНДУСТРИСКИ ОДЕЊЕ ПЕШ ЕДЕН ЦЕВКИ WELTING НОЗЕ (5/8,5/16, 3/4, 3/8, 1/2, 1/8, 5/32, 3/16, 1/4)

DEN 261.60

Залиха


ОВА НОГА ЌЕ ГИ СОБЕРЕ СИТЕ ПЕЈАЧ 111 W 211 W СТИЛ ОДЕЊЕ ПЕШ МАШИНА.
ИСТО ТАКА, ОДГОВАРА :
УМЕТНИЧКИТЕ : 618-1 4400 RB
БРАТ : B837
CONSEW : 206 RB 225 226 R 244 255 277
CUTSEW : 888
JUKI : DNU-241 DNU-1541 DSC-244 DSC-245 DSC-246
LS-341 ЛУ-562 ЛУ-563 ЛУ-1114 ЛУ-1508 ЛУ-1510 ЛУ-1560 СО
МЕРКУР : М-280 L М-280 LS
МИЦУБИШИ : DU-100 DU-105 LU2-400 LU2-401
NAKAJIMA : 280 L 280 LY-Б
SAILRITE : SR200 ДОЛГО РАКА
SEIKO : LSW-8 L STH-8 BLD
ПЕЈАЧОТ : 111 G 111 W 153 K101 153 K103 153 K104 153 W101 153 W103 153 W104 168 W 211 A 211 G 211 U 211 W 411 U 4411 A
SIRUBA : SBE-710 SBE-715 SBE-720 SBE-725
TACSEW : T111-155
ОВОЈ СЕТ ВЕЛТ НОЗЕ ЌЕ НЕ ОДГОВАРА АДЛЕР, PFAFF ОДЕЊЕ ПЕШ МАШИНА

Декларираните карактеристики

Тип:
Алатка Поставува
Материјал:
Нерѓосувачки Челик
Употреба:
машина за шиење

Поврзани производи