SDJCR1212H11 SDJCL1010H07 SDJCR1212H07 Употреба Карбид Вметнете DCMT11304 DCGT11304 DCMT070204 DCGT DCMT вртење алатки SDJCR SDJCL
Ново

SDJCR1212H11 SDJCL1010H07 SDJCR1212H07 Употреба Карбид Вметнете DCMT11304 DCGT11304 DCMT070204 DCGT DCMT вртење

DEN 239.52

Залиха


5) Ако не сте добиле вашата пратка во рок од 60 дена од плаќањето, ве молиме контактирајте со нас. ве молиме кажете ни кој модел дали сакате. Производот мувла одлуки.

Декларираните карактеристики

Дупка Со Дијаметар Од:
SDJCL1010H07, SDJCR1010H07, SDJCL1212H07, SDJCR1212H07, SDJCR1212H11, SDJCL1212H11
Примена:
Вртење Алатка
Број На Модел На:
SDJCR/SDJCL

Поврзани производи