Спиел со Цеца, а сега открива интимни детали од креветот!

1020

Иако многумина се знаат за нејзиниот приватен живот, Цеца не открива детали од спалната.

Од друга страна, нејзиниот пријател Саша Видиќ зборувал како изгледа кога спие во ист кревет со Цеца. Тој открил дека пејачката сака да спие во ладна соба, а откри и нешто друго.

Знам дека многумина ме мразат зошто делам ист кревет со Цеца. Ние сме како брачен пар кои се заедно 70 години. Јас викам да ја изгаси климата, а таа да го намалам телевизорот. Гледаме серии, поточно една епизода седум дена, бидејќи после две сцени заспиваме. Моеби навистина јас сум среќен човек. Мислам дека сум, рекол Видиќ.