Трговија на големо 5pcs 1m/3.28 ft К-тип 2 Pin Plug Клонирање Копија Кабел за Baofeng Wouxun Kenwood Linton Puxing 2-Начин на Радио Клон
Ново

Трговија на големо 5pcs 1m/3.28 ft К-тип 2 Pin Plug Клонирање Копија Кабел за Baofeng Wouxun Kenwood Linton

DEN 527.52

Залиха

Има било какви прашања. испратени до diffrent земја ,превозот време ќе биде diffrent. ве молиме да се чувствуваат слободни да ме контактирате преку али порака. тоа е безбедност на безбедно товар.Лесно да ги копирате фреквенции и поставки од една радио на следното Генерално се бара слични модели и firmwares на двете радија да работат најдобро за да ги видите вашите специфични оперативниот прирачник за клонирање инструкции Работи со било две-пински стил радио со Kenwood Baofeng plug Работи со Baofeng УВ-5 R УВ-5 RE УВ-82 УВ-82 L Работи со Wouxun UVD1 P UV2 D UV6 D Компатибилен Шунка Радио Модел : Kenwood Рачни Радио : TK-240,TK-250,TK-255,TK-260,TK-260 G,TK270,TK-270 G,TK-272 G,TK-278,TK-278 G,TK-340,TK-349,TK-350,TK-353,TK-3360 G,TK360,TK-370,TK-370 G,TK-373 G,TK-378,TK-378 G,TK-430,TK-431,TK-715,TK-2100,TK-2102,TK-2107,TK-2118,TK-2160,TK-3100,TK-3101,TK-3102,TK-3107,TK-3118,TK-3160,TK-3207-TK-3207 G WEIERWEI Рачни Радио : VEV-3288 S,V-1000,VEV-5299,VEV-6299,VEV-3288,V8,V6 QUANSHENG Рачни Радио : TG-K4 AT,TG-2 AT,TG-45 AT,TG-42 AT,TG-22 AT,TG-25 AT,TG-UV2 PUXING Рачни Радио : PX-777,PX-666,PX-3288,PX-888,PX-328,PX-888 K WOUXUN Рачни Радио : КГ-659,КГ-679,КГ-669,КГ-689,КГ-699,TG-801,КГ-703 ФАКС,КГ-699,КГ-UVD1 P,КГ-UV6 D FEIDAXIN Рачни Радио : FD-6288,FD-268,FD-278,FD-288,FD-298,FD-880 BAOFENG Рачни Радио : УВ-3Р, УВ-3Р+,УВ-5 R,BF-888,BF-888 S,BF-777,BF-666,УВ-Б5,УВ-Б6 LINTON Рачни Радио : LT-2288,LT-3288,LT-6288,LT-5288,LT-3188,LT-2188,LT-3260,LT-2268,LT-3268,LT-6188,LT-6600,LT-6100,LT-6100 Plus,LT-6000,LT-6200 HYT Рачни Радио : ТЦ-268,ТЦ-268 S,ТЦ-270,ТЦ-270 S,ТЦ-368,ТЦ-368 S,ТЦ-370,ТЦ-370 S,итн.

Декларираните карактеристики

Приклучок Тип:
Црна
Бренд Име:
Banggood
Употреба:
Други
врска:
Приклучок Во
Излез Тип На:
Banggood
Излезниот Напон:
Banggood

Поврзани производи