Укината забраната за камиони на Плетвар и Ѓавато, нова забрана на патот Маврово – Дебар

    2449

    Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила  на на планиските превои Плетвар и Ѓавато, информира ЈП Македонијапат.