Утрово на излезот од Скопје за влакно избегнат инцидент-Како не треба да се вози на замрзнат автопат

    5248

    Снимкава е направена утрово на излезот од Скопје. Невнимателноста на овој возач можело да предизвика многу посериозни последици.

    Еве како не треба да се вози во вакви услови за сообраќај.