Видео кое го обиколи цел Свет: 10 диви свињи со неверојатна брзина го препливуваат Црното Море

    4174

    Бугарски рибар снимил неверојатно видео. Додека ловел во водите на Црното Море забележал 10 диви свињи кои со неверојатна брзина препливувале преку морето.

    Десетминутното видео е навистина фасцинантно и е вистинска несекојдневна појава.

    Погледнете: