Видео: На оваа баба и се смеат 45 милиони – таа стана хит преку ноќ

412

 

Таа само сакаше да ужива и да се разлади, но и се случи незгодна ситуација која стана хит на Јутјуб. Оваа баба со своето фламинго стана хит.

Се случува секому, но сепак ова видео насмеа милиони.