(ВИДЕО) Ретроспектива на првата фестивалска вечер на “Пиво Фест 2017” – Вечерва забавата продолжува!

4874

Спектакуларниот почеток на 15-тото јубилејно издание на Фестивалот на пивото – Прилеп 2017, уште еднаш ги подигна повисоко стандардите на овој реномиран настан потврдувајќи ја беспрекорната организација и одличниот избор на атрактивни артисти. Фестивалот го отвори „Aj Kjу“, забавата потоа продолжи со култната група „Психомодо Поп“ и „Амадеус бенд“. Еве како изгледаше забавата синоќа во Прилеп, низ призмата на “Фан Продукција”, тимот кој и оваа година ќе се погрижи беспрекорно да ви ги долови сите моменти од фестивалот во Прилеп.

Вечерва забавата продолжува со “Нокаут”, Дон Минот и “Conquering Lion” и балканската мега ѕвезда Ален Исламовиќ. А/Г/